Часник і цибуля - продукти, яких нескладно знайти в Україні. Більше того, українська народна медицина активно наголошує на користі цих продуктів у боротьбі з різноманітними вірусами. Проте як часник, так і цибуля мають і комічну славу - після них неприємно цілуватись. Пропонуємо вам рецепт часниково-цибулевого соусу з медом.

Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт

Часник - 4 зубчики

Мед - 2 ст.л.

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Масло рослинне - 2 ст.л.

Сіль, перець - за смаком

Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Хід роботи:

Розігріваємо олію на повільному вогні. Дрібно кришимо цибулю, а часник чавимо на часникодавці - кладемо на пательню, далі використовує повільний вогонь і смажимо хвилин 5. Після цього збільшіть вогонь до середнього і обсмажте ще хвилини 3.

Додайте мед, сіль і перець. Розітріть ложкою і мішайте.

Тримайте на вогні ще 5 хвилин.

Коли цибуля матиме золотисту шкоринку - соус готовий!

Соус ідеально підійде до будь-яких м'ясних страв. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.