Відомий український кулінар і переможець проекту "МайстерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram-акаунті авторськими рецептами страв, які можна приготувати на Великдень.
"✔️Починаємо, звісно, з божественного хлібчика. Тут на вас чекають муки вибору, бо рецептів у мене багатецько. Є паска за маминим рецептом, є типу панетоне, є класична, є шоколадна з цукатами, я навіть закинув на klopotenko.com рецепт сирної заварної паски (це та, яку не треба випікати). Обрати складно, але з приємного: кожний цей рецепт смачнезний та до смішного простий.
⠀
✔️На закуску зробіть фаршировані яйця. Нетипові, звісно. 4 варіанти начинки: паста з авокадо, паста з оселедцем і цибулею, паста з бринзою та начинка з консервованого тунця.
⠀
✔️Ну, і найголовніше - м'ясо. Курка класна, якщо запекти її під товстим шаром вершкового масла з цибулею та гарбузом. Качка смачназна з мандаринами. Буженина кайфова з прянощами, яблуневим конфітюром та розмарином.
⠀
Детальний рецепт кожної страви, про яку я щойно написав, можна знайти за посиланням у профілі", - написав Клопотенко.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.
Виплати зросли лише для обраних: кого залишили за бортом пенсійної індексації
Коридор затемнень 14–29 березня 2025 року: що чекає на всі знаки Зодіаку в цей складний період
Відстрочку нададуть автоматично: кого захистять від мобілізації
Українцям можуть анулювати частину боргів за комуналку: кому і за якої умови
Як повідомляв портал Знай.uа, суддя "МастерШеф" поділилася рецептом паски по-французьки.
Також портал Знай.uа писав, Настя Каменських видала, що їсть на сніданок, обід та вечерю.