Паска з домашнього сиру - елегантний вихід для усіх, хто боїться мати справу з дріжджами. Її дуже легко готувати, проте спробуйте прибрати якомога кращі продукти - так пасочка буде неймовірно смачною!
Усі паски з домашнього сиру поділяють на сирі та заварні. Ми поділимось рецептом саме сирої пасочки. Її фішкою є кількаразове перетирання сиру через дрібне сито.
Інгредієнти:
1 кг домашнього сиру
300 г цукру
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
5 жовтків
250 мл вершків 35% жирності
200 г вершкового масла
150 г родзинок
15 г ванільного цукру
Цедра половини апельсина
Загальні рекомендації:
Обирайте максимально жирний сир.
Цукати, сухофрукти - промивайте.
Якщо вам ліньки протирати сир через сито, можете використати м'ясорубку.
Вершки змішайте з яйцями, цукром - нагрійте на повільному вогні.
До підігрітої суміші додайте перетертий сир.
Додайте сухофрукти, цукати, горіхи, цедру.
Викладіть суміш у форму, зверху покладіть груз, щоб зайва рідина змогла стекти.
Після цього поставте до холодильника мінімум на 6 годин.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Як приготувати котлети з квасолі - на смак від м'яса не відрізнити, тануть в роті.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Пий і не п'яній - для любителів шампусіка приготували простий рецепт бадьорого напою.
Також "Знай.ua" писав, що Рецепт королівських пончиків, які просто тануть у роті — готуємо вдома з любов'ю.