Паска з домашнього сиру - елегантний вихід для усіх, хто боїться мати справу з дріжджами. Її дуже легко готувати, проте спробуйте прибрати якомога кращі продукти - так пасочка буде неймовірно смачною!

Усі паски з домашнього сиру поділяють на сирі та заварні. Ми поділимось рецептом саме сирої пасочки. Її фішкою є кількаразове перетирання сиру через дрібне сито.

Інгредієнти:

1 кг домашнього сиру

300 г цукру

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

5 жовтків

250 мл вершків 35% жирності

200 г вершкового масла

150 г родзинок

15 г ванільного цукру

Цедра половини апельсина

Великдень, фото pixabay

Загальні рекомендації:

Обирайте максимально жирний сир.

Цукати, сухофрукти - промивайте.

Якщо вам ліньки протирати сир через сито, можете використати м'ясорубку.

Вершки змішайте з яйцями, цукром - нагрійте на повільному вогні.

До підігрітої суміші додайте перетертий сир.

Додайте сухофрукти, цукати, горіхи, цедру.

Викладіть суміш у форму, зверху покладіть груз, щоб зайва рідина змогла стекти.

Після цього поставте до холодильника мінімум на 6 годин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як приготувати котлети з квасолі - на смак від м'яса не відрізнити, тануть в роті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пий і не п'яній - для любителів шампусіка приготували простий рецепт бадьорого напою.

Також "Знай.ua" писав, що Рецепт королівських пончиків, які просто тануть у роті — готуємо вдома з любов'ю.