Англійська культура звична для українців, адже історії про Шерлока Холмса, томи романів виховання Чарльза Діккенса, детективи Агати Крісті дали нам багато уявлення про темперамент, гумор, традиції і навіть погоду. Їжа посідає важливе місце у великій кількості англійської літератури, проте складно оцінити та запам'ятати смак і запах їжі, поки не спробуєш. Пропонуємо вам пізнати Англію гастрономічно: повний англійський сніданок як ніхто інший передає складність і багатогранність цієї культури.
Курячі яйця 1-2 (дивіться на ваш апетит)
Сосиски свинячі 1-2
Кров'янка 50 г
Помідор 1 шт
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Шампіньйони 3 шт
Квасоля у томатному соусі 50 г
Бекон 50 г
Молоко 1 ст.л.
Вершкове масло 20 г
Хліб для тостів 2 шматочки
Сіль за смаком
Олія 50 мл
Перець чорний мелений за смаком
Коричневий соус 1 столова ложка
Приготуйтесь до того, що це справді надзвичайно калорійна і жирна страва, з цим не можна нічого зробити.
Розігрійте духовку до 180 градусів, нагрійте на максимум сковороду-гриль.
На розпечену сковороду капніть олії і обсмажте сосиски.
Коли сосиски почнуть коричневіти - перекладіть на деку і кладіть у духовку.
На пательню киньте тоненькі скибочки бекону і смажте, регулярно перевертаючи, поки бекон перетвориться практично у чипсину. Дістаньте бекон і покладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
На залишках соку бекону і сосисок у пательні посмажте помідор. Для цього відріжте його краї і покладіть на кожну з них на декілька хвилин.
На цю ж пательню кладіть квасолю і гриби, попередньо нарізані на половинки. Поруч примостіть кров'янку. Час від часу помішуйте або перевертати.
Паралельно посмажте яйця; легко збиті з додаванням молока, солі і перцю яйця помістіть на іншу сковороду, яку ви зазвичай використовуєте для приготування яєшні чи омлету. Регулярно помішуйте, щоб страва не була однорідною, а розбитою на невеликі грудки.
Зберіть усі інгредієнти до купи на одній тарілці. Не забудьте покласти шматочки хліба. Традиційно, такий сніданок споживають з пивом: елем або портером.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Не сумуй, кебаб скуштуй - топ-5 найкращих рецептів з Азербайджану для експериментів на карантині.
Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.