Однією з найбільш популярних рибних закусок є салат з тунцем, огірком і яйцем. Тунець ідеально підходить для салатів, оскільки він жирний і не має дрібних кісток. Та і приготувати такий салат просто — він смачний і не потребує значних затрат часу. Зазвичай для приготування цієї апетитної страви використовуються консерви.

Інгредієнти для салату

  • банка консервованого тунця у власному соку;
  • 2 свіжих огірки;
  • 2 яйця;
  • пучок зеленої цибулі;
  • майонез і сметана в співвідношенні 1:1;
  • сіль.

Приготування:

Огірки помити і нарізати брусочками. Дрібно нарізати промиту і обсушену зелень. Відварити яйця, остудити їх, а тоді подрібнити на невеликі шматочки. Тунець відкинути на друшляк, щоб рідина добре скла, а тоді розім'яти рибу виделкою. У великій місткості перемішати всі компоненти і заправити салат сметанно-майонезною сумішшю або олією з діжонською гірчицею. Також можна салат не вимішувати, а викласти шарами, змащуючи соусом.

За бажанням можна використовувати додаткові приправи, які додадуть закусці аромату. Крім того, у салат можна покласти й додаткові інгредієнти, наприклад авокадо, консервовану кукурудзу, помідор, зелений горошок, пекінську капусту. А свіжий огірок можна замінити консервованим.

Популярні новини зараз

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Салат з тунця, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Наполеон" відпочиває — як приготувати Єгипетський торт так, щоб просили ще. Рецепт простого, але водночас дуже смачного десерту

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли від гречки вже нудить — простий рецепт справжнього узбецького плову. Як приготувати узбецький плов так, щоб просили добавку

Також "Знай.ua" писав, апетитні, соковиті та хрусткі — найкращий рецепт для приготування чебуреків вдома