Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 200 г картоплі
- сіль за смаком
- 1 морквина
- 1 маленька цибуля
- рослинна олія
- гілочки кропу
- 2 ст.л. вермішелі
- 200 г яловичий фарш
- 1 цибуля
- 1 шматочок батону
- 1 яйце
Приготування:
Все що вам знадобиться для приготування - це фарш, яйце, шматок батону, морква, вермішель, олія та зелень. Смачні інгредієнти, які можна знайти в будь-якому супермаркеті.
Популярні новини зараз
Показати ще
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- Батон заливаємо водою та залишаємо розм’якнути. Після цього віджимаємо, подрібнюємо. Замість батона можемо використати пшеничний хліб
- У фарш додаємо батон, натертий на крупній тертці та віджату від соку цибулю, яйце, дрібку солі, перець. Усі інгредієнти перед змішуванням повинні бути охолодженими, щойно з холодильника. Миску, в якій будете готувати фарш, також бажано остудити.
- Усе перемішуємо до однорідності. Кладемо цю масу в щільний целофановий пакет та декілька разів кидаємо на стіл. Відбивання зробить масу пластичнішою, з неї буде легше формувати вироби будь-якого розміру. Відбитий таким чином фарш ставимо в холодильник на 15 хвилин.
- Формуємо фрикадельки діаметром приблизно 3 см. Руки трохи змочуємо водою, тоді фарш не буде до них приставати. Також можна скористатися чайною ложкою, змащеною олією. За її допомогою дуже зручно надавати виробам правильну форму.
- Далі доводимо до кипіння 1,5 л води та викладаємо у неї фрикадельки. Коли вони спливуть, варимо їх ще 20 хвилин. Кипіння повинне бути слабким, щоб фрикадельки не розвалилися.
- Моркву натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо кубиками.
- Цибулю та моркву обсмажуємо 5 хвилин на олії.
- Коли фрикадельки проваряться 20 хвилин, додаємо до них нарізану кубиками картоплю.
- Через 5 хвилин додаємо засмажку з цибулі та моркви. Варимо 10 хвилин.
- Тепер всипаємо вермішель. Одразу після цього трохи помішуємо суп. Варимо ще 5 хвилин.
- Всипаємо подрібнену зелень, сіль, перець та одразу вимикаємо вогонь. Дрібна вермішель ще повинна приготуватися, тому даємо супу настоятися під кришкою 15 хвилин. Бажано використовувати для цієї страви дрібну вермішель.