Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4 - 6
Інгредієнти:
- 2 курячих стегенця
- 3 картоплі, звареної в мундирі
- 1-2 моркви, зварених у мундирі
- 4 варених яйця
- 0,5 склянки чорносливу
- 0,5 склянки горіхів
- 50 г твердого сиру
- майонез за смаком
- виноград для прикраси
Приготування:
Кожен рік під час Великодня всі господині починають думати над святковим меню. Крім звичних традиційних страв, які знають всі і готують щороку звичайно ж хочеться чогось дійсно цікавого, але без зайвих витрат. Це саме такий рецепт! Він чудово доповнить звичні страви, додаючи родзинку. Цей рецепт салату дуже простий, ми використовували найбільш прості і доступні інгредієнти, але ви можете змінювати або додавати за смаком. Наприклад ви можете додати огірки і твердий сир.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
1. Для початку стегна варимо, відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо дрібними кубиками. Далі очищаємо картоплю і моркву. Натираємо їх на тертці. Очищаємо яйця і розділяємо їх на білки і жовтки.
2. Тепер чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 10 хвилин. Потім зливаємо воду і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо горіхи. Натираємо на тертці твердий сир.
3. Тепер прийшов час викладати салат шарами:
1 шаром кладемо картоплю
2 шар – дрібно нарізана курка
3 шар – чорнослив
4 шар – горіхи
5 шар – білки
6 шар – морква
7 шар – сир
8 шар – жовтки
4. Всі шари дуже ретельно промазуємо майонезом щоб салат був соковитим і смачним.
5. Салат ставимо на ніч в холодильник для просочення. Перед подачею на стіл прикрашаємо нарізаним виноградом, що імітує великодні яйця. Ви також можете зобразити будь-який дизайн на свій смак. Приємного апетиту!