Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4-5
Інгредієнти:
- 3-4 л води
- 600 г свинини
- 5 шт. картоплі середнього розміру
- капуста за смаком
- 300-400 г заморожених овочів
- 1 велика цибулина
- 1 велика морква
- 1 буряк середнього розміру
- 1 - 1,5 склянки томатного соку
- спеції за смаком
- сіль за смаком
- рослинне масло для смаження
Популярні новини зараз
Показати ще
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приготування:
Борщ - традиційна страва української кухні, яку люблять у всьому світі. Домашній борщ це не тільки неперевершений смак, але і користь для вашого організму. Також це ідеальне блюдо для обіду, адже він дуже ситний і наваристий. Ми пропонуємо вам приготувати "прискорений" варіант борщу в мультиварці. Такий рецепт - це чудова альтернатива тим, хто не має багато часу, але все ж хоче порадувати рідних смачним борщем. Готуємо класичний рецепт борщу. До речі ви можете замінити свинину курятиною. Курка зробить страву більш дієтичним і зварити його можна буде швидше. Гарячий український борщ з буряком - це рецепт простої і смачної страви.
- Для цього рецепту нам знадобляться: картопля, буряк, м'ясо, морква, цибуля, томатний сік, зелень і спеції. Починаємо.
- Спочатку готуємо бульйон. Для цього ми опускаємо м'ясо у воду і залишаємо варитися до готовності протягом півтора-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.
- Поки вариться м'ясо, можна приступити до приготування засмажки.
- Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на крупній тертці буряк і моркву.
- Для цього спочатку на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву і буряк, просмажуючи їх до "скляного" стану.
- Висипаємо отриману зажарку в каструлю до бульйону.
- Тепер нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками або соломкою середніх розмірів і також додаємо в бульйон із засмажкою.
- Те ж саме повторюємо з овочами і капустою, змішуючи все в мультиварці.
- В останню чергу додаємо спеції, включаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин. Приємного апетиту!
- Не забувайте, що з давніх часів вважається, що найсмачніший борщ - це борщ зі сметаною і свіжою зеленню на другий день.