Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 60 хвилин
Порції: 4 - 5
Інгредієнти:
- 600 г сиру
- 3 курячих яйця
- 60 г білого цукру
- 1/4 ч. л. морської солі
- 180 г манки
- 50 г родзинок
- 100 мл рослинного масла для смаження
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бісять ТЦК": військовий пояснив, чому воєнкоми перегинають палицю у мобілізації
Пенсіонерам дали лише 10 днів: кого оштрафують та залишать без виплат
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приготування:
Сирники - це страва білоруської та української кухонь у вигляді оладок, смажені коржики із сиру, змішаного з борошном або манкою і яйцями. Зазвичай сирники смажать на олії. Існує дуже багато різних цікавих рецептів, ми пропонуємо вам приготувати один з них. Це цікавий варіант сирників з додаванням манки і бананів.
- Для приготування нам потрібно: яйця, сир, манна крупа, морська сіль, цукор, родзинки і звичайно ж банани. Приступимо.
- З самого початку перетираємо сир через сито і ретельно розминаємо його в глибокій мисці. Далі додаємо яйця і перемішуємо. Потім додаємо цукор, морську сіль і 4-5 ст. ложок манки. Добре перемішуємо цю масу до однорідності і залишаємо приблизно на 20 хвилин.
- В цей же час родзинки вимиваємо, викладаємо на рушник і даємо висохнути. Додаємо його в тісто і ретельно перемішуємо.
- Тепер висипаємо на стіл трохи манної крупи і за допомогою звичайної столової ложки беремо невелику кількість сирної маси, присипаємо її манкою і формуємо круглі кульки.
- Потім їх потрібно злегка приплюснути. Обсмажувати наші сирники слід на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Коли сирники трохи охолонуть, прикрашаємо їх цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!