Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 60 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 кг коропа
- 1 цибулина
- 1 ст. л. борошна
- 1 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
- 150 г рослинного масла
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікація" під забороною, але підрозділи виснажені: кого пошлють на "нуль"
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Приготування:
Короп - це дуже смачна і корисна риба, яка чудово доповнить ваш раціон. Сьогодні ми будемо готувати смаженого коропа в паніровці з борошна. Для цього рецепта вам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів і трохи часу для приготування. Приступимо.
- Для початку занурюємо стейки коропа в борошні. Потрібно кілька разів перевернути карпа, щоб борошно добре покрило рибу.
- Паніровка з борошна допоможе зробити хрустку скоринку, а ще вона допомагає зберегти соковитість готової риби.
- Далі наливаємо масло на сковороду, розігріваємо його на вогні трохи менше середнього. Тільки потім викладаємо рибу на сковорідку.
- Коли риба засмажиться з одного боку, перевертаємо і обсмажуємо із зворотного боку до готовності.
- Великі стейки карпа смажаться не менше 10 хвилин з кожного боку, вогонь при цьому повинен бути не дуже великим.
- Далі стейки смаженого коропа викладаємо на блюдо і подаємо до столу в гарячому вигляді.
- Якщо ви приготували багато риби, то залишки можемо заховати в холодильник. Холодна риба теж дуже добра на смак. Приємного апетиту.