Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 60 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 400 г овочевої суміші (капуста, морква, квасоля, перець)
  • 3-4 шт. картоплі
  • 1 цибулина
  • 2 л овочевого бульйону
  • рослинне масло
  • спеції за смаком
  • зелень для прикраси

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Приготування:

Овочевий суп - це пісна дієтична страва, яка принесе багато користі вашому організму, а також сприяє схудненню. Ми використовували заморожену овочеву суміш, але ви можете взяти свіжі овочі за смаком. Головне щоб він приносив задоволення. Також такий суп ідеально підходить для щоденного меню під час Великого посту.

  1. Для приготування рецепту ми будемо використовувати: овочеву суміш (капуста, морква, квасоля, болгарський перець), картопля, цибуля, рослинна олія і спеції за смаком.
  2. В першу чергу ми картоплю очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на розігрітій сковороді на середньому вогні на невеликій кількості рослинного масла.
  3. Після цього заморожені овочі помістити в киплячий бульйон. Коли суміш закипить відразу додаємо подрібнену картоплю. Через деякий час обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист і будь-які інші на ваш смак). Варимо суп до готовності, час від часу помішуючи.
  4. Подавати до столу зі сметаною і свіжою зеленню. Такий суп підійде і під час Великого посту і всім тим, хто стежить за фігурою. Приємного апетиту!