Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 24 год

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 кг свинної вирізки
  • 5 зубчиків часнику
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 3 ст. л. білого сухого вина
  • 100 г темного пива
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 2 гілочки розмарину
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. л. горошин чорного перцю
  • 1 ч. л. духмяного перцю
  • 2 ч. л. горошин рожевого перцю
  • 1 ст. л. меленої паприки
  • 2 лаврових листка
  • 1 ч. л. морської солі

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

Приготування:

Перед вами, мабуть, найбільш відомий рецепт на Великдень - це буженина. Ми будемо готувати звичну страву по новому цікавому рецепту від Ектора Хіменес-Браво. Така буженина готується дуже швидко і просто в домашніх умовах і має при цьому дуже незвичайний пікантний смак. Всім вашим гостям точно сподобається. Спробуйте приготувати цю ніжну буженину і ви точно не пошкодуєте.

  1. Для приготування буженини від Ектора Хіменес-Браво нам знадобляться такі інгредієнти: свиняча вирізка, часник, оливкова олія, біле сухе вино, темне пиво, спеції (розмарин, чорний і запашний перець, паприка, лавровий лист). Приступимо.
  2. Для початку м'ясо обсушуємо паперовими рушниками. Потім дуже дрібно нарізаємо часник. Готуємо маринад. Для цього перець перемішуємо з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю, паприкою, часником, сіллю, цибулею та пивом; потім змащуємо м'ясо з усіх боків. Кладемо його в контейнер герметично закриваємо і ставимо в холодильник приблизно на 12 годин.
  3. Після цього кладемо м'ясо в форму в духовку (попередньо розігрівши її до 165 градусів), в форму вливаємо вино, додаємо лавровий лист і розмарин.
  4. Готуємо буженину 1,5 години або до повної готовності, в міру необхідності підливаємо темне пиво. Потім даємо відпочити під фольгою 15 хвилин, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!