Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 24 год
Порції: 4
Інгредієнти:
- 2 кг свинної вирізки
- 5 зубчиків часнику
- 3 ст. л. оливкової олії
- 3 ст. л. білого сухого вина
- 100 г темного пива
- 1 цибулина середнього розміру
- 2 гілочки розмарину
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 2 ч. л. горошин чорного перцю
- 1 ч. л. духмяного перцю
- 2 ч. л. горошин рожевого перцю
- 1 ст. л. меленої паприки
- 2 лаврових листка
- 1 ч. л. морської солі
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Приготування:
Перед вами, мабуть, найбільш відомий рецепт на Великдень - це буженина. Ми будемо готувати звичну страву по новому цікавому рецепту від Ектора Хіменес-Браво. Така буженина готується дуже швидко і просто в домашніх умовах і має при цьому дуже незвичайний пікантний смак. Всім вашим гостям точно сподобається. Спробуйте приготувати цю ніжну буженину і ви точно не пошкодуєте.
- Для приготування буженини від Ектора Хіменес-Браво нам знадобляться такі інгредієнти: свиняча вирізка, часник, оливкова олія, біле сухе вино, темне пиво, спеції (розмарин, чорний і запашний перець, паприка, лавровий лист). Приступимо.
- Для початку м'ясо обсушуємо паперовими рушниками. Потім дуже дрібно нарізаємо часник. Готуємо маринад. Для цього перець перемішуємо з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю, паприкою, часником, сіллю, цибулею та пивом; потім змащуємо м'ясо з усіх боків. Кладемо його в контейнер герметично закриваємо і ставимо в холодильник приблизно на 12 годин.
- Після цього кладемо м'ясо в форму в духовку (попередньо розігрівши її до 165 градусів), в форму вливаємо вино, додаємо лавровий лист і розмарин.
- Готуємо буженину 1,5 години або до повної готовності, в міру необхідності підливаємо темне пиво. Потім даємо відпочити під фольгою 15 хвилин, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!