Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 5 шт. картоплі
- 400 мл води
- 2 ч. л. спецій прованські трави
- 1-1,5 ч. л. солі
- 2 ст. л. томатної пасти
- 1 головка часнику
- червоний перець за смаком
- 50 мл олії
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Приготування:
- На цей раз ми пропонуємо вам приготувати рецепт пікантного картоплі з гострим томатним соусом, який ідеально підійде для сімейного вечері або вечірки з друзями. Рецепт дійсно швидко і просто готувати. Попробйте і вам точно сподобається.
- Для приготування цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти: картопля, вода, сіль, томатна паста, часник, червоний перець, олія.
- Чистимо картоплю, миємо й нарізаємо великими частинами. Солимо і посипаємо спеціями.
- Нагріваємо олію на сковороді, викладаємо картоплю і підсмажуємо на протязі 3-5 хвилин до рум'яної скоринки.
- Розвести томатну пасту у воді, додаємо часник, пропущений через чеснокодавку, трохи солі і червоний перець.
- Заливаємо томатним соусом картоплю в сковорідці. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні. Вимикаємо вогонь і залишаємо картопля під кришкою на плиті на 10 хвилин. Картопля за цей час вбере в себе томатний соус, стане ароматною і дуже смачною.