Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 5 шт. картоплі
  • 400 мл води
  • 2 ч. л. спецій прованські трави
  • 1-1,5 ч. л. солі
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 1 головка часнику
  • червоний перець за смаком
  • 50 мл олії

Популярні новини зараз

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Приготування:

  1. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати рецепт пікантного картоплі з гострим томатним соусом, який ідеально підійде для сімейного вечері або вечірки з друзями. Рецепт дійсно швидко і просто готувати. Попробйте і вам точно сподобається.
  2. Для приготування цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти: картопля, вода, сіль, томатна паста, часник, червоний перець, олія.
  3. Чистимо картоплю, миємо й нарізаємо великими частинами. Солимо і посипаємо спеціями.
  4. Нагріваємо олію на сковороді, викладаємо картоплю і підсмажуємо на протязі 3-5 хвилин до рум'яної скоринки.
  5. Розвести томатну пасту у воді, додаємо часник, пропущений через чеснокодавку, трохи солі і червоний перець.
  6. Заливаємо томатним соусом картоплю в сковорідці. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні. Вимикаємо вогонь і залишаємо картопля під кришкою на плиті на 10 хвилин. Картопля за цей час вбере в себе томатний соус, стане ароматною і дуже смачною.