Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
0,5 капусти
Популярні новини зараз
Показати ще
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
2 цибулі
2 моркви
200 г квасолі
2 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Варимо квасолю. Очищаємо картоплю, моркву, нарізаємо на шматочки, капусту дрібно шинкуємо, цибулю нарізаємо. На режимі жарки не закриваючи кришки мультиварки смажимо 10-15 хвилин.
2. Додаємо капусту, закриваємо кришку і на тому ж режимі тушкуємо ще 5-7 хв. Додаємо картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою.
3. Додаємо спеції і сіль за смаком, закриваємо кришку і тушкуємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.