Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
0,5 капусти
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
2 цибулі
2 моркви
200 г квасолі
2 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Варимо квасолю. Очищаємо картоплю, моркву, нарізаємо на шматочки, капусту дрібно шинкуємо, цибулю нарізаємо. На режимі жарки не закриваючи кришки мультиварки смажимо 10-15 хвилин.
2. Додаємо капусту, закриваємо кришку і на тому ж режимі тушкуємо ще 5-7 хв. Додаємо картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою.
3. Додаємо спеції і сіль за смаком, закриваємо кришку і тушкуємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.