Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
0,5 капусти
Доплати до пенсій у серпні: хто додатково отримає майже 600 гривень
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
2 цибулі
2 моркви
200 г квасолі
2 ст.л. томатної пасти
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Варимо квасолю. Очищаємо картоплю, моркву, нарізаємо на шматочки, капусту дрібно шинкуємо, цибулю нарізаємо. На режимі жарки не закриваючи кришки мультиварки смажимо 10-15 хвилин.
2. Додаємо капусту, закриваємо кришку і на тому ж режимі тушкуємо ще 5-7 хв. Додаємо картоплю, квасолю, томатну пасту, розведену водою.
3. Додаємо спеції і сіль за смаком, закриваємо кришку і тушкуємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі у вершковому соусі.