Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г картоплі
250 г печериць
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
1 цибуля
сіль та перець за смаком
олія для смаження
Приготування:
1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.
2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.
3. Цибулю натираємо.
4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.
5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.