Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 великих яблука

4 ч.л. меду

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Показати ще

волоські горіхи

Приготування:

1. Яблука миємо, обертаємо паперовим рушником.

2. Зрізаємо верх у кожного яблука і обережно очищаємо від середини.

3. В отвір всередині яблука вливаємо ч.л. меду, насипаємо подрібнені горіхи до верху.

4. Зверху накриваємо верхівкою.

5. Кладем яблука в мультиварку. Закриваємо кришкою, готуємо при 120 градусах в режимі випічка протягом 35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.