Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 великих яблука
4 ч.л. меду
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
волоські горіхи
Приготування:
1. Яблука миємо, обертаємо паперовим рушником.
2. Зрізаємо верх у кожного яблука і обережно очищаємо від середини.
3. В отвір всередині яблука вливаємо ч.л. меду, насипаємо подрібнені горіхи до верху.
4. Зверху накриваємо верхівкою.
5. Кладем яблука в мультиварку. Закриваємо кришкою, готуємо при 120 градусах в режимі випічка протягом 35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.