Час приготування: 45 хвилин
Порції: 24
Інгредієнти:
300 г борошна
100 мл води
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
1 яйце
1 щіпка солі
1,5 склянки маку
0,5 склянки цукру
1 ст.л. меду
100 мл окропу
20-30 г масла
Приготування:
1. Розбиваємо в борошно яйце, додаємо щіпку солі і вливаємо воду, замішуємо тісто, накриваємо рушником і залишаємо на кілька хвилин.
2. Мак заливаємо окропом і ставимо на 7-10 хв. в мікрохвильовку. Далі змішуємо мак з цукром і подрібнюємо в блендері до однородності, додаємо мед.
3. Тісто розгортаємо в тонкий пласт, нарізаємо на квадратики.
4. На кожен квадратик викладаємо начинку і ліпимо вареник.
5. Варимо в киплячій підсоленій воді 3-4 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.