Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка цукру
1 склянка води
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
2 ст.л. меду
1 ч.л. соди
1 ч.л. лимонної кислоти
1/4 склянки подрібнених горіхів
0,5 склянки олії
1,5-2 склянки борошна
щіпка кориці
3-4 груші
Приготування:
1. Змішуємо цукор з водою і додаємо трохи олії, підігріваємо рідину і додаємо мед.
2. Розмішуємо, щоб цукор і мед розчинилися. Додаємо соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна і борошно.
3. Груши очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в тісто. Виливаємо тісто в форму.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів та випікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.