Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка цукру

1 склянка води

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

2 ст.л. меду

1 ч.л. соди

1 ч.л. лимонної кислоти

1/4 склянки подрібнених горіхів

0,5 склянки олії

1,5-2 склянки борошна

щіпка кориці

3-4 груші

Приготування:

1. Змішуємо цукор з водою і додаємо трохи олії, підігріваємо рідину і додаємо мед.

2. Розмішуємо, щоб цукор і мед розчинилися. Додаємо соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна і борошно.

3. Груши очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в тісто. Виливаємо тісто в форму.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів та випікаємо протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.