Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г волоських горіхів
150 г твердого сиру
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
200 г майонезу
2 баклажани
3 помідора
4 яйця
3 зубчики часнику
сіль за смаком
Приготування:
1.Зверху кожного помідора робимо хрестоподібний надріз. Перекладаємо помідори в миску, заливаємо окропом і через хвилину знімаємо з них шкірку.
2. Нарізаємо помідори кубиками, кладемо на решето і даємо стекти рідині.
3. Горіхи подрібнюємо ножем, яйця і твердий сир натираємо на крупній тертці. Баклажани промиваємо, сушимо і проколюємо зубочисткою.
4. Викладаємо баклажани в форму і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин. Виймаємо з духовки, знімаємо шкірку, розрізаємо й даємо охолонути.
5. Нарізаємо баклажани кубиками, додаємо подрібнений часник, щіпку солі і перемішуємо.
6. Збираємо салат: викладаємо баклажани, горіхи і змащуємо майонезом. Зверху кладемо помідори, солимо і змащуємо майонезом. Кладемо яйця і знову змащуємо майонезом. Посипаємо сиром. Накриваємо плівкою і залишаємо в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.