Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибуля

1 морква

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

1 буряк

3 картоплі

100 г квашеної капусти

150 г свіжої капусти

жменя сухих грибів

100 г чорнослива

2 ст.л. томатної пасти

3 ст.л. олії

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Гриби замочуємо у холодній воді на 8-10 годин. Потім варимо на повільному вогні 2 години.

2. Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 5-10 хвилин. Розрізаємо чорнослив навпіл.

3. Моркву і буряк натираємо на тертці. Свіжу капусту дрібно шинкуємо. Цибулю дрібно нарізаємо.

4. Картоплю нарізаємо кубиками. У каструлі розігріваємо олію. Обсмажуємо цибулю, моркву, буряк, додаємо томатну пасту, тушкуємо декілька хвилин.

5. Додаємо квашену і свіжу капусту, тушкуємо все разом 10 хвилин.

6. Дрібно нарізаємо гриби. Додаємо до тушкованих овочів, разом з грибним бульйоном.

7. Додаємо картоплю та чорнослив, солимо за смаком. Варимо до готовності картоплі бл. 15 хвилин. Знімаємо кастрюлю з вогня, залишаємо на 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з капустою.