Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
6-8 курячих ніжок
500 г листкового тіста без дріжжів
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
200 г твердого сиру
1 яйце
приправа для курки за смаком
перець та сіль за смаком
гірчиця за смаком
каррі за смаком
1 лимон
4 зубчики часнику
Приготування:
1. Поєднуємо лимонний сік, подрібнений часник, паприку, каррі, перець, гірчицю, сіль і приправу для курки.
2. Маринуєму у цій суміші курку. Залишаємо на 15 хвилин.
3. Сир нарізаємо шматочками. В кожну ніжку між шкурою вставляємо сир.
4. Тісто розкочуємо і нарізаємо смужками в 1,5 см. Кожну ніжку обмотуємо смужкою тіста.
5. Розігріваємо духовку до 160 градусів, викладаємо ніжки на пергамент та запікаємо на протязі 1,5 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби по-монастирськи.