Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 кг капусти
1 стакан рису
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
2 моркви
2 цибулі
600 г грибів
1 ст.л. томатної пасти
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Цибулю нарізаємо кубиками і смажимо на сковороді, через 5 хвилин додаємо 1 натерту моркву.
2. Нарізаємо скибочками печериці і смажимо разом з овочами до золотистого кольору.
3. Варимо рис на маленькому вогні.
4. Далі змішуємо рис, моркву з цибулею і грибами. Перемішуємо, солимо, перчимо за смаком.
5. Ножем вирізаємо середину у капусти, кладемо в каструлю з киплячою водою, наливаємо трішки оцту. Варимо 5 хвилин, дістаємо і відділяємо листки.
6. З кожного листа формуємо голубці з начинкою.
7. Для підливки обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо ложку борошна і перемішуємо. Солимо і додаємо 1 ст.л. томатної пасти, зелень і воду.
8. Кладемо голубці в кастрюлю і заливаємо підливою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного печива з шоколадом і сухофруктами.