Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г свинячого фаршу
Платіжка зросте майже на 40%: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Вибиватимуть не лише енергетику: експерт попередив про розширення атак рф
Комік посміявся з загиблих ухилянтів": "Вони ж ідіоти"
Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересня
перець і сіль за смаком
15 мл рослинного масла
10 г меленого коріандру
10 г гірчиці
3 помідора
250 г кукурудзи
500 г картоплі
100 г сиру
Приготування:
1. Свинячий фарш обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо сіль, перець, коріандр, гірчицю, дрібно нарізані томати. Тушкуємо 5 хвилин.
2. Додаємо консервовану кукурудзу і викладаємо в вогнетривку форму.
3. Заливаємо картопляним пюре ипосыпаем тертим сиром. Ставимо під гриль.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з помідорами і часником.