Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г свинячого фаршу
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Гороскоп на сьогодні 2 листопада: гроші близнюків, відпочинок левів та здоров'я водоліїв
Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогу
В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів
перець і сіль за смаком
15 мл рослинного масла
10 г меленого коріандру
10 г гірчиці
3 помідора
250 г кукурудзи
500 г картоплі
100 г сиру
Приготування:
1. Свинячий фарш обсмажуємо в рослинному маслі. Додаємо сіль, перець, коріандр, гірчицю, дрібно нарізані томати. Тушкуємо 5 хвилин.
2. Додаємо консервовану кукурудзу і викладаємо в вогнетривку форму.
3. Заливаємо картопляним пюре ипосыпаем тертим сиром. Ставимо під гриль.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з помідорами і часником.