Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г яблук
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
30 г родзинок
60 г сиру
10 г вершкового масла
1 яєчний жовток
30 г сметани
5 г манної крупи
15 г цукру
Приготування:
1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і растопленым маслом і серцевиною яблук.
2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.
3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних шоколадних бісквітів.