Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
30 г вершкового масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1,5 ч. л. сушеного базиліку
10 г борошна
135 г сиру
морська сіль за смаком
140 г печериць
120 мл вершків
Приготування:
1. Вершкове масло і базилік топимо.
2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.
3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.
4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.
5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.
6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.
7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.
8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.
9. Готову страву трохи охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.