Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
30 г вершкового масла
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1,5 ч. л. сушеного базиліку
10 г борошна
135 г сиру
морська сіль за смаком
140 г печериць
120 мл вершків
Приготування:
1. Вершкове масло і базилік топимо.
2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.
3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.
4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.
5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.
6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.
7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.
8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.
9. Готову страву трохи охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.