Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
30 г вершкового масла
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
1,5 ч. л. сушеного базиліку
10 г борошна
135 г сиру
морська сіль за смаком
140 г печериць
120 мл вершків
Приготування:
1. Вершкове масло і базилік топимо.
2. Гриби промиваємо та нарізаємо на 8 частин, обсмажуємо до готовності.
3. Виливаємо вершки до грибів, 3-4 хвилини тушкуємо під кришкою.
4. Додаємо борошно, ретельно перемішуємо.
5. Гриби перекладаємо в формочки для запікання, поливаємо вершками.
6. Розігріваємо духовку до 180 граудусов.
7. Сир натираємо на крупній тертці, засипаємо жюльєн.
8. Запікаємо 15 хвилин пі тій же температурі.
9. Готову страву трохи охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого пісочного печива.