Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г сиру

Популярні новини зараз

Старість пройде в окопах: мобілізують деяких пенсіонерів віком від 60 років

Не тільки комендантська година: запроваджують нові нічні обмеження

Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн

Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати

Показати ще

2 морквини

1 ст. л. манної крупи

2 ст. л. цукру

1 яйце

1 ст. л. родзинок

1 яблуко

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Варимо натерту на дрібній тертці моркву і протираємо через сито.

2. У протертий сир додаємо моркву, родзинки, дрібно нарізане яблуко, манну крупу, яйце, цукор, сіль і добре перемішуємо.

3. З отриманого тіста формуємо круглі биточки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітій олії з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних млинців на йогурті.