Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 мл молока
У ЗСУ заговорили про можливе завершення війни – до чого готуватися
Ти весь цей час варив макарони неправильно: один забутий трюк із водою – і смак як у ресторані
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця
2 банана
40 мл рослинного масла
100 г борошна
150 г цукру
2 яйця
400 г полуниці
5 г картопляного крохмалю
Приготування:
1. Подрібнюємо в блендері банани. Додаємо половину молока.
2. Далі додаємо яйця, 50 г цукру, молоко і масло. Перемішуємо і додаємо борошно. Розмішуємо до однорідності.
3. Розігріваємо сковороду і випікаємо млинці на невеликому вогні.
4. Для соусу змішуємо полуницю з цукром і савим на вогонь. Доводимо до кипіння.
5. Змішуємо крохмаль з 2-3 ч. л. холодної води. У киплячу воду додаємо крохмаль і помішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і квасолею.