Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. цукру
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
3 яйця
2 ст. л. топленого масла
1 склянку молока
1 ст. л. рому
½ ч. л. мускатного горіха
3 ст. л. цукрової пудри
3 ст. л. борошна
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Яйця розтираємо з цукром і топленим маслом. Додаємо тепле молоко, ром, тертий мускатний горіх, цукрову пудру і гарненько перемішуємо.
2. У цю суміш додаємо стільки борошна, щоб вийшло тісто, що нагадує густу сметану.
3. Випікаємо млинці на добре розігрітій і змащеній олією сковороді. Готові млинці посипаємо цукром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Мімоза".