Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

350 г рису басматі

Популярні новини зараз

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу

Показати ще

1 кокос

250 мл натурального йогурту

1 ст. л. родзинок

1 ст. л. кешью

1 лайм

100 г борошна

1 яйце

6 ст. л. цукру

50 г вершкового масла

50 г топленого масла

3 шт. насіння кардамону

1 ч. л. меленого імбиру

щіпка солі

Приготування:

1. Рис промиваємо і замочуємо в теплій воді на пару годин. Родзинки теж замочуємо.

2. В кокосі робимо отвір і виливаємо рідину. Проціджуємо її і переливаємо в сотейник. Додаємо 2 ст. л. цукру і перемішуємо до розчинення. Кокос розколюємо навпіл. Половину м'якоті натираємо на дрібній тертці.

3. Сотейник ставимо на невеликий вогонь, додаємо імбир, кардамон, вершкове масло і тертий кокос. Варимо все це близько години, помішуючи і підливаючи воду. За 5 хвилин до готовності натираємо цедру лайма і перемішуємо. Знімаємо з вогню і виймаємо кардамон.

4. Зливаємо воду з рису, кладемо його в блендер. Додаємо яйце і йогурт. Подрібнюємо рис до однорідності. Додаємо 2 ст. л. цукру і сіль, включаємо блендер і додаючи борошно змішуємо.

5. Смажимо тонкі млинці на топленому маслі.

6. В начинку додаємо родзинки і подрібнені кешью, перемішуємо.

7. Готову начинку кладемо на млинець, згортаємо його трубочкою.

8. У сотейник вичавлюємо сік з лайму, додаємо 2 ст. л. цукру і варимо сироп. Із залишків кокоса робимо стружку.

9. Готові млинчики поливаємо сиропом і посипаємо стружкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.