Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд

Військовий заявив, що йому "не шкода цивільних" після трагедії у Кривому Розі: "Якщо батьки ухилянти – ні"

На українок чекає повістка? Що готує квітень 2025 року в плані нових правил мобілізації

Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста

Показати ще

1 склянка пива

1 склянка молока

1 склянка борошна

1 ст. л. цукру

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

½ ч. л. соди

Приготування:

1. Збиваємо яйця, солимо, вливаємо пиво і молоко, постійно помішуючи. Поступово додаємо борошно, поки тісто досить не загусне. Додаємо цукор, рослинну олію і соду.

2. На сковороду наливаємо по 2 ложки тіста, обсмажуємо кілька хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового шоколадного парфе.