Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г борошна
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
Пенсіонери отримуватимуть копійки: роки стажу не допоможуть
Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця
2 ст. л. цукру
4 яйця
1 л молока
сіль на кінчику ножа
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Збиваємо яйця і цукор разом, поступово вводимо муку і сіль.
2. Вливаємо молоко і обережно перемішуємо до однорідної консистенції.
3. Залишаємо постояти приблизно 20 хвилин.
4. Далі додаємо в тісто олію і смажимо млинці на розігрітій сковороді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з шинкою і грибами.