Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г борошна
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
2 ст. л. цукру
4 яйця
1 л молока
сіль на кінчику ножа
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Збиваємо яйця і цукор разом, поступово вводимо муку і сіль.
2. Вливаємо молоко і обережно перемішуємо до однорідної консистенції.
3. Залишаємо постояти приблизно 20 хвилин.
4. Далі додаємо в тісто олію і смажимо млинці на розігрітій сковороді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з шинкою і грибами.