Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
¾ л молока
4 яйця
вершкове масло за смаком
мускатний горіх за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Картоплю очищаємо, нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо в жароміцний посуд, попередньо змащену олією.
2. Посипаємо перцем, тертим мускатним горіхом і солимо.
3. Збиваємо яйця з молоком.
4. Картоплю поливаємо збитими яйцями і ставимо в духовку на півгодини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з шинкою і грибами.