Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг телятини

1 ст. л. борошна

3 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

100 г панчетти

2 цибулини

2 палички селери

3 моркви

4 зубчики часнику

500 мл білого вина

100 мл курячого бульйону

лимонна цедра

2 лаврових листа

2 гілочки розмарину

200 г свіжих помідорів

150 г зелених оливок

сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Занурюємо телячі шматочки в борошно і приправляємо сіллю і перцем. Нагріваємо столову ложку оливкового масла на великій сковороді і обсмажуємо яловичину з обох сторін. Робимо це двома партіями, використовуючи іншу столову ложку оливкової олії для другої партії. Відкладаємо телятину в бік.

2. Нагріваємо залишилася столову ложку оливкової олії у великій каструлі. Додаємо панчетту і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої скориночки і коричневого кольору.

3. Додаємо цибулю, селеру і моркву і зменшуємо тепло. Обсмажуємо близько 10 хвилин.

4. Додаємо часник і варимо пару хвилин, потім додаємо телятину в каструлю. Додаємо решту вина в каструлю разом з курячим бульйоном.

5. Додаємо лимонну цедру і трави і приправляємо сіллю і перцем. Доводимо до кипіння, потім кип'ятимо протягом 45 хвилин.

6. Додаємо помідори і маслини і варимо ще півгодини, щоб їх можна було трохи зменшити. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.