Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 зелене яблуко
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
20 г волоських горіхів
20 г меду
20 г цукру
2 г меленої кориці
5 г вершкового масла
2 г цукрової пудри
60 г фісташкового морозива
2 г свіжої м'яти
Приготування:
1. Вирізаємо у яблука верхівку і відкладаємо.
2. Виймаємо кісточки з допомогою ножа.
3. Верхівку яблука дрібно нарізаємо і кладемо в миску.
4. Туди ж додаємо цукор, мед, корицю і горіхи, попередньо їх поламавши, і перемішуємо трохи пом'явши.
5. Розігріваємо духовку до 170 градусів і кладемо цю суміш в яблуко і ставимо в духовку на 40 хвилин.
6. За 3 хвилини до готовності кладемо в яблуко вершкове масло.
7. Викладаємо яблуко на тарілку і посипаємо цукровою пудрою.
8. Прикрашаємо тарілку кулькою морозива і м'ятою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної запіканки з грушею і вівсяними пластівцями.