Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг борошна
Українців готують до жорстких компромісів у війні: кордонів 1991 року чекати не варто
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
2026 - рік Червоного Вогняного Коня: як зустріти Новий рік, щоб удача стрибала з тобою в один такт
Нові правила карткових переказів з жовтня
200 г масла
100 г цукру
50 мл води
Приготування:
1. Висипаємо в глибоку сковороду борошно і додаємо туди топлене масло.
2. Перемішуємо поки вміст сковороди не перетвориться в розсипчасту масу золотистого кольору.
3. Додаємо цукор і окріп і продовжуємо вимішувати до однорідності.
4. Далі викладаємо халву у форму і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.