Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг борошна
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
200 г масла
100 г цукру
50 мл води
Приготування:
1. Висипаємо в глибоку сковороду борошно і додаємо туди топлене масло.
2. Перемішуємо поки вміст сковороди не перетвориться в розсипчасту масу золотистого кольору.
3. Додаємо цукор і окріп і продовжуємо вимішувати до однорідності.
4. Далі викладаємо халву у форму і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.