Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг борошна

Популярні новини зараз

Українців готують до жорстких компромісів у війні: кордонів 1991 року чекати не варто

ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації

2026 - рік Червоного Вогняного Коня: як зустріти Новий рік, щоб удача стрибала з тобою в один такт

Нові правила карткових переказів з жовтня

Показати ще

200 г масла

100 г цукру

50 мл води

Приготування:

1. Висипаємо в глибоку сковороду борошно і додаємо туди топлене масло.

2. Перемішуємо поки вміст сковороди не перетвориться в розсипчасту масу золотистого кольору.

3. Додаємо цукор і окріп і продовжуємо вимішувати до однорідності.

4. Далі викладаємо халву у форму і охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.