Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг борошна
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
200 г масла
100 г цукру
50 мл води
Приготування:
1. Висипаємо в глибоку сковороду борошно і додаємо туди топлене масло.
2. Перемішуємо поки вміст сковороди не перетвориться в розсипчасту масу золотистого кольору.
3. Додаємо цукор і окріп і продовжуємо вимішувати до однорідності.
4. Далі викладаємо халву у форму і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.