Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 головки цибулі
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
300 г вареної шинки
4 яйця
1 пучок зелені
250 г сиру
⅓ ч. л. меленого мускатного горіха
200 мл вершків
250 г борошна
125 г вершкового масла
4 ст. л. води
Приготування:
1. Для тіста вимішуємо борошно, сіль, вершкове масло, 4 ст. л. води і яйце в однорідну консистенцію у вигляді кулі. Кулю загортаємо у фольгу і ставимо в холодильник на годину.
2. Шинку нарізаємо кубиками, очищаємо і подрібнюємо цибулю і зелень. Всі інгредієнти додаємо в одну миску.
3. Сир натираємо на тертці.
4. Яйця збиваємо, поступово додаючи сир і вершки. Приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки рослинним маслом. Тісто розгортаємо і викладаємо його у форму, залишивши край 3-4 см. Випікаємо основу протягом 10 хвилин. Витягуємо з духовки і викладаємо по черзі шинку і сир. Випікаємо протягом 50 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з тунцем і томатами.