Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
100 г цукру
ванільний цукор за смаком
2 яйця
150 г борошна
щіпка солі
¼ ч. л. соди
120 г гіркого шоколаду
Приготування:
1. Прибираємо шоколад в холодильник на 30-60 хвилин. Збиваємо міксером масло з цукром до кремоподібного стану. Додаємо яйця і знову збиваємо.
2. Змішуємо борошно, соду, сіль і ванільний цукор. Додаємо до масляно-яєчної суміші і вимішуємо лопаткою.
3. Подрібнюємо холодний шоколад і додаємо в тісто. Змішуємо лопаткою, щоб рівномірно розподілити.
4. Деко застеляємо пекарським папером і викладаємо тісто кульками з допомогою столової ложки, залишаючи за 5-6 см між ними.
5. Випікаємо 9-11 хвилин до золотистого кольору при 190 градусах. Готове гаряче печиво буде м'яким, так що його слід остудити.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з вершковим соусом.