Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

100 г цукру

ванільний цукор за смаком

2 яйця

150 г борошна

щіпка солі

¼ ч. л. соди

120 г гіркого шоколаду

Приготування:

1. Прибираємо шоколад в холодильник на 30-60 хвилин. Збиваємо міксером масло з цукром до кремоподібного стану. Додаємо яйця і знову збиваємо.

2. Змішуємо борошно, соду, сіль і ванільний цукор. Додаємо до масляно-яєчної суміші і вимішуємо лопаткою.

3. Подрібнюємо холодний шоколад і додаємо в тісто. Змішуємо лопаткою, щоб рівномірно розподілити.

4. Деко застеляємо пекарським папером і викладаємо тісто кульками з допомогою столової ложки, залишаючи за 5-6 см між ними.

5. Випікаємо 9-11 хвилин до золотистого кольору при 190 градусах. Готове гаряче печиво буде м'яким, так що його слід остудити.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт феттучині з вершковим соусом.