Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 300 г фетучіні
- 200 мл вершків
- 150 г печериць
- 70 г пармезану
- 25 г оливкової олії
- 15 г вершкового масла
- 15 г борошна
- 1 зубчик часнику
- 1 розмарин
- 1 куряче яйце
- суміш трав за смаком
- перець чорний за смаком
- сіль за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
- Перед вами рецепт найсмачнішої італійської пасти, яка називається феттучині. Ми будемо готувати спагетті феттучині з грибами у вершковому соусі. Рецепт макаронів дуже простий. Він складається з таких інгредієнтів: макарони, вершки, печерицями. Доповнити рецепт можна сиром (твердим або вершковим), овочами, сметаною, фаршем або іншим м'ясом. Справжня італійська паста - рецепт який люблять усі.
- Часник пропустити через прес. У сотейнику нагріти оливкова і вершкове масла і обсмажити часник протягом 1 хвилини.
Печериці вимити, крупно нарізати. Додати печериці, трави і гілочки розмарину. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 5 хвилин.
Влити вершки. Довести соус до кипіння і зменшити вогонь.
Яйце добре збити і вилити в соус. Борошно просіяти і частинами додати в соус, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
Пармезан натерти. - Додати тертий сир і помішувати, поки він весь не розплавиться. Посолити, поперчити при необхідності.
Фетучине відварити у великій кількості води близько 6 хвилин до ступеня al dеnte. Готову пасту відкинути так друшляк. - розігрітій сковороді змішати пасту і соус і прогріти, помішуючи, 3-4 хвилини.