Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
350 г пісочного печива
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
1,5 склянки волоських горіхів
¼ склянки какао-порошку
¾ склянки цукрової пудри
½ склянки рому
3 ст. л. кукурудзяного сиропу
80 г кокосової стружки
Приготування:
1. Печиво подрібнюємо в блендері і з'єднуємо з горіховою крихтою, цукром і какао.
2. Додаємо ром і кукурудзяний сироп, перемішуємо до вологою щільної маси.
3. Чайною ложкою відокремлюємо невеликі порції, скачуємо в кулю і занурюємо в кокосовій стружці.
4. Складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник, желатительно на пару днів, щоб кульки просочилися і стали соковитими.
5. Перед подачею занурюємо в борошні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.