Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

350 г пісочного печива

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

1,5 склянки волоських горіхів

¼ склянки какао-порошку

¾ склянки цукрової пудри

½ склянки рому

3 ст. л. кукурудзяного сиропу

80 г кокосової стружки

Приготування:

1. Печиво подрібнюємо в блендері і з'єднуємо з горіховою крихтою, цукром і какао.

2. Додаємо ром і кукурудзяний сироп, перемішуємо до вологою щільної маси.

3. Чайною ложкою відокремлюємо невеликі порції, скачуємо в кулю і занурюємо в кокосовій стружці.

4. Складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник, желатительно на пару днів, щоб кульки просочилися і стали соковитими.

5. Перед подачею занурюємо в борошні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.