Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
350 г пісочного печива
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
1,5 склянки волоських горіхів
¼ склянки какао-порошку
¾ склянки цукрової пудри
½ склянки рому
3 ст. л. кукурудзяного сиропу
80 г кокосової стружки
Приготування:
1. Печиво подрібнюємо в блендері і з'єднуємо з горіховою крихтою, цукром і какао.
2. Додаємо ром і кукурудзяний сироп, перемішуємо до вологою щільної маси.
3. Чайною ложкою відокремлюємо невеликі порції, скачуємо в кулю і занурюємо в кокосовій стружці.
4. Складаємо в контейнер і прибираємо в холодильник, желатительно на пару днів, щоб кульки просочилися і стали соковитими.
5. Перед подачею занурюємо в борошні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.