Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
600 г курячої печінки
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Треба йти до ТЦК: жінкам надали чіткі терміни
"Динамо" розгромлено Кіпром: "Пафос" не просто виграв, кияни перетворилися на циркачів, яких висміюють
Нафтогаз не визнає оплату через ПриватБанк: у чому причина та що робити клієнтам
1 яйце
100 г сметани
½ склянки борошна
2 зубчики часнику
3 моркви
3 головки цибулі
кріп за смаком
150 г майонезу
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Для тіста в блендері змішуємо печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тіста готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.
2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, пасеруємо інгредієнти.
3. Дрібно нарізаємо зелень. Часник подрібнюємо і додаємо до майонезу.
4. Тепер укладаємо млинець, змащуємо його майонезом, додаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. Робимо теж саме з іншими млинцями, формуючи торт.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.