Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 яйця
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
250 г сиру маскарпоне
80 г білого цукру
20 шт. печива савоярді
30 мл коньяку
400 мл свіжозвареної кави
какао-порошок за смаком
обсмажені зерна кави за смаком
Приготування:
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з половиною цукру в блендері на водяній бані до розчинення цукру. Знімаємо з водяній бані і додаємо сир, акуратно перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо білки кімнатної температури з дрібкою солі, поступово додаючи залишок цукру. Збиті білки по ложці додаємо в сирну масу, акуратно перемішуємо.
2. Змішуємо холодну каву і коньяк. По одному занурюємо савоярді в каву на пару секунд і викладаємо на дно форми. Покриваємо печиво щедрим шаром крему, на крем просіваємо какао-порошок. Зверху кладемо другий шар печива, далі крем і знову какао-порошок.
3. Залишаємо в холодильник на ніч.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з куркою і зеленню.