Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
25 г желатину
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Аномальний холод та потужні снігопади: синоптики попереджають про сувору зиму
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 лимон
1 склянка цукру
3 склянки води
Приготування:
1. У каструлю вливаємо 3 склянки води, всипаємо цукор, розмішуємо і доводимо до кипіння.
2. Кладемо в гарячий сироп цедру, зрізану з половини лимона і желатин. Весь час помішуємо ложкою і знову доводимо до кипіння і вливаємо лимонний сік.
3. Гарячий сироп проціджуємо крізь полотно, злегка охолоджуємо і розливаємо в форми.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.