Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
4 ст. л. вершкового масла
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
4 ст. л. оливкової олії
2 головки часнику
500 г очищених креветок
щіпка меленого червоного перцю
сіль і перець за смаком
1 пучок петрушки
Приготування:
1. Топимо у великій сковороді 2 ст. л. вершкового масла і змішуємо з 2 ст. л. оливкової олії.
2. Додаємо подрібнений часник і червоний перець і смажимо приблизно 3-5 имнут.
3. Очищені креветки і перець кладемо в каструлю і варимо 2-3 хвилини. Виймаємо креветки з каструлі, відкладаємо в сторону.
4. Додаємо до часнику вино і лимонний сік. Додаємо 2 ст. л. олії. Далі кладемо креветки в сковороду, додаємо петрушку. Добре перемішуємо і приправляємо сіллю і перцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибами в вершках.