Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

4 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

2 головки часнику

500 г очищених креветок

щіпка меленого червоного перцю

сіль і перець за смаком

1 пучок петрушки

Приготування:

1. Топимо у великій сковороді 2 ст. л. вершкового масла і змішуємо з 2 ст. л. оливкової олії.

2. Додаємо подрібнений часник і червоний перець і смажимо приблизно 3-5 имнут.

3. Очищені креветки і перець кладемо в каструлю і варимо 2-3 хвилини. Виймаємо креветки з каструлі, відкладаємо в сторону.

4. Додаємо до часнику вино і лимонний сік. Додаємо 2 ст. л. олії. Далі кладемо креветки в сковороду, додаємо петрушку. Добре перемішуємо і приправляємо сіллю і перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибами в вершках.