Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки золотої текіли
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
½ склянки апьсинового соку
1 склянка соку лайма
1 ст. л. чилі-пудри
1 ст. л. перцю халапеньо
3 зубчики часнику
сіль за смаком
3 курячих філе з шкірою
Приготування:
1. Змішуємо текілу, сік лайма, апельсиновий сік і мелений чилі, рубаний халапеньо, часник і сіль у великій мисці. Кладемо в цей маринад курячі грудки і залишаємо в холодильнику на ніч.
2. Нагріваємо гриль або сковороду до максимальної температури. Дістаємо курку з марианада, обсушуємо і обсмажуємо до красивої золотистої скоринки, потім перевертаємо курку і смажимо до готовності. Кладемо на блюдо або тарілку і даємо постояти 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.