Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 яблука
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 ч. л. меленої кориці
¼ склянки води
½ склянки цукрової пудри
Приготування:
1. Промиваємо яблука, видаляємо серцевину і костояки, ставимо у форму.
2. Робимо сироп: змішуємо цукрову пудру, корицю і гарячу воду.
3. Прямо у формі поливаємо яблука сиропом.
4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і ставимо на 30-40 хвилин.
5. Готові яблука присипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.