Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 яблука
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
1 ч. л. меленої кориці
¼ склянки води
½ склянки цукрової пудри
Приготування:
1. Промиваємо яблука, видаляємо серцевину і костояки, ставимо у форму.
2. Робимо сироп: змішуємо цукрову пудру, корицю і гарячу воду.
3. Прямо у формі поливаємо яблука сиропом.
4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і ставимо на 30-40 хвилин.
5. Готові яблука присипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.