Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г борошна
Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону
"Доведеться покинути деякі регіони": переможниця "Битви екстрасенсів" спрогнозувала, які території поверне Україна
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
50 г коричневого цукру
1,5 ч. л. розпушувача
1 апельсин
175 г сиру філадельфія
100 г темного шоколаду
2 яйця
Приготування:
1. Рубаємо шоколад ножем. Знімаємо з апельсина цедру і вичавлюємо сік.
2. Просіваємо борошно і розпушувач, додаємо цукор.
3. Окремо змішуємо сік і цедру апельсина з філадельфією, додаємо яйця. Додаємо борошняну суміш і добре збиваємо міксером.
4. Обережно вмішуємо шоколадну крихту, розливаємо тісто з формочками для мафінів, заповнюючи їх на 2/3.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.