Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г борошна
Може знищити пів країни: Україні загрожує нова ядерна катастрофа – влада б'є на сполох
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
50 г коричневого цукру
1,5 ч. л. розпушувача
1 апельсин
175 г сиру філадельфія
100 г темного шоколаду
2 яйця
Приготування:
1. Рубаємо шоколад ножем. Знімаємо з апельсина цедру і вичавлюємо сік.
2. Просіваємо борошно і розпушувач, додаємо цукор.
3. Окремо змішуємо сік і цедру апельсина з філадельфією, додаємо яйця. Додаємо борошняну суміш і добре збиваємо міксером.
4. Обережно вмішуємо шоколадну крихту, розливаємо тісто з формочками для мафінів, заповнюючи їх на 2/3.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.