Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г тофу

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам

Показати ще

2 ст. л. місо-пасти

100 г морської капусти

1 цибулина

сіль за смаком

Приготування:

1. Сушену морську капусту заливаємо водою і доводимо до кипіння. Додаємо пасту місо і варимо 1 хвилину.

2. Додаємо тофу, нарізаний кубиками і варимо ще 2 хвилини.

3. Подрібнюємо цибулю і додаємо в бульйон. Варимо 1 хвилину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних фрикадельок у вершковому соусі.