Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
кунжутне насіння за смаком
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1 ст. л. меду
1 ст. л. гірчиці
1 ст. л. соусу теріякі
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
4 шт. філе лосося
Приготування:
1. Все добре перемішуємо і маринуємо рибу протягом приблизно 30 хвилин. Посипаємо кунжутом.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо рибу протягом 15 хвилин, щоб вона стала дуже соковитою. Кілька разів поливаємо в духовці з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.