Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

кунжутне насіння за смаком

Популярні новини зараз

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

1 ст. л. меду

1 ст. л. гірчиці

1 ст. л. соусу теріякі

1 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. кунжутної олії

4 шт. філе лосося

Приготування:

1. Все добре перемішуємо і маринуємо рибу протягом приблизно 30 хвилин. Посипаємо кунжутом.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо рибу протягом 15 хвилин, щоб вона стала дуже соковитою. Кілька разів поливаємо в духовці з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.