Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

кунжутне насіння за смаком

Популярні новини зараз

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Показати ще

1 ст. л. меду

1 ст. л. гірчиці

1 ст. л. соусу теріякі

1 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. кунжутної олії

4 шт. філе лосося

Приготування:

1. Все добре перемішуємо і маринуємо рибу протягом приблизно 30 хвилин. Посипаємо кунжутом.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо рибу протягом 15 хвилин, щоб вона стала дуже соковитою. Кілька разів поливаємо в духовці з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.