Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
180 г цибулі ріпчастої
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
250 г моркви
4 зубчики часнику
220 г стебла селери
сіль і перець за смаком
90 г яєчної локшини
6 склянок курячого бульйону
1 ст. л. соєвого соусу
1 лавровий лист
230 г філе індички
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо більшу каструлю на середньому вогні і додаємо трохи олії. Додаємо дрібно нарізані моркву і цибулю і подрібнений часник і смажимо 5 хвилин. Додаємо дрібно нарізану селеру і 0,25 ч. л. солі і перцю. Смажимо ще 3 хвилини, потім додаємо бульйон, локшину, соєвий соус і лавровий лист. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 5 хвилин.
2. Додаємо дрібно нарізану індичку і готуємо ще 3-5 хвилин до готовності птиці. Виймаємо лавровий лист і посипаємо суп перцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.