Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 склянки рису
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
500 г гарбуза
200 г яблука
120 г вершкового масла
100 г родзинок
Приготування:
1. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіння, ріжемо на дрібні кубики і змішуємо з промитим ізюмом.
2. Розтоплюємо в каструлі частину масла, покриваємо дно скибочками гарбуз, зверху висипаємо 1/3 частина промитого рису, кладемо шар фруктів, засипаємо рисом, знову кладемо фрукти і засипаємо рисом. Все це поливаємо рештою олією і заливаємо підсоленою водою настільки, щоб покрити верхній шар рису.
3. Накриваємо каструлю кришкою і варимо на слабкому вогні протягом години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе в сирному соусі.