Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 склянки рису
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
500 г гарбуза
200 г яблука
120 г вершкового масла
100 г родзинок
Приготування:
1. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіння, ріжемо на дрібні кубики і змішуємо з промитим ізюмом.
2. Розтоплюємо в каструлі частину масла, покриваємо дно скибочками гарбуз, зверху висипаємо 1/3 частина промитого рису, кладемо шар фруктів, засипаємо рисом, знову кладемо фрукти і засипаємо рисом. Все це поливаємо рештою олією і заливаємо підсоленою водою настільки, щоб покрити верхній шар рису.
3. Накриваємо каструлю кришкою і варимо на слабкому вогні протягом години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе в сирному соусі.